Om oss / Kontakt

Sponsorskap och utställning

Få ut så mycket som möjligt av din investering – var med redan från start!

Att ställa ut eller föreläsa på konferensen ger en unik möjlighet att marknadsföra ert företag och era tjänster till bl.a upphandlings- och inköpsansvariga som står i begrepp att investera i en attraktivare utemiljö, t.ex parker, idrottsplatser, gator, torg, bostadsgårdar, utomhusbelysning och kajer. Inbjudan går ut till ansvariga handläggare vid upphandlingar för aktuella och kommande projekt inom ovanstående områden.

Om du är intresserad av att veta mer om utställningsmöjligheter och sponsorskap är du välkommen att kontakta Anna Hellergård för mer information:

Utställningsansvarig Anna Hellergård
Tfn: 08 587 662 79
E-post: anna.hellergard@informasweden.se


Dessa var leading Partners 2013:

annellAnnell Ljus + Form arbetar för ljuskvalitet i professionell och offentlig miljö, inomhus och utomhus. Energieffektivitet och driftekonomi är ett aktuellt tema i vårt samarbete med kommuner, ljusplanerare, arkitekter och entreprenörer. Produktprogrammet består av armaturer och ljussystem av ledande europeiska fabrikat, kompletterat med Annells egna projektstyrda produktutveckling.

För samhällets utomhusbelysning krävs bl.a. säkerhet och komfort, fördelaktig totalekonomi och attraktiv design. Med kompetens, erfarenhet och engagemang vill vi stötta dig i dina projekt.
Välkommen! www.annell.se

HagsHAGS är ett globalt företag. Vårt produkterbjudande inom lek, sport och utomhusaktiviteter, är till för människor i alla åldrar. Alla produkter är tillgängliga via en enda kontakt. Det som gör HAGS unikt är emellertid inte bara våra produkter. Vi anser att de flesta funktionella och engagerade rekreationsområden utomhus skapas genom ett gott samarbete. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och det flexibla systemet med vår ”verktygslåda” som hjälper dig att planera din lösning.

bjerkingBjerking AB är Sveriges äldsta personalägda konsultföretag, med idag drygt 250 arkitekter, ingenjörer och andra experter. Bjerking har all kompetens samlad under ett tak och erbjuder kreativa, kvalificerade och kostnadseffektiva konsulttjänster inom hus-, installations- och anläggningssektorn genom nära samverkan mellan våra arkitekter och ingenjörer. Företaget är i stort sett heltäckande inom våra verksamhetsområden. Medarbetarna är sammansvetsade i team och känner varandra, vilket skapar ett bra flöde utan flaskhalsar och kunden har en kontaktperson i projektet istället för många olika.

Dessa var utställare på Utomhusmiljö 2013:

SCB

Wendler Cellite AB

Malux

nola

Swarco

GE-lightning